» Dienstverlening aan huis, regeling versoepeld !
Dienstverlening aan huis
Hulp inhuren óf wat bijverdienen met klussen? Iedereen profiteert van de versoepelde regelgeving dienstverlening aan huis. Diverse hulp voor in én rond het huis kan nu tot drie dagen per week worden ingeschakeld. Als u diensten aanbiedt, kunt u uzelf relatief goedkoop laten inhuren, omdat uw opdrachtgever geen loonbelasting of premies hoeft af te dragen. Als opdrachtgever hebt u geen papieren rompslomp.
Wat zijn de mogelijkheden voor opdrachtgevers en dienstverleners ?

Handen tekort?
Door haar drukke baan komt Janny handen tekort voor haar kinderen, huis en hond. En dan heeft ze ook nog eens een flinke tuin die aandacht nodig heeft. Hoe ze het toch klaarspeelt? Met de hulp van Els, Jan, Marith en Esmée. Dat zijn enthousiaste hulpkrachten die ze ieder drie dagen per week mag inhuren, zonder administratieve rompslomp. Want particuliere hulp is beter geregeld!

Opdrachtgever Janny

Oppassen
Esmée vindt zichzelf te jong voor kinderen, maar past er wel dolgraag op. Dus brengt ze drie keer per week Bas en Jip naar school. En smeert ze ‘s middags hun boterhammen. Janny, de drukbezette moeder van Bas en Jip is er blij mee, en als ze ’s avonds een vergadering heeft, kan ze ook bij Esmée terecht!

Oppas Esmée

Tuin verzorgen
Jan houdt zijn tuin graag netjes. Snoeien, maaien, schoffelen: hij is een echte pietje-precies. Zijn groene vingers zet hij in z’n vrije tijd ook graag in voor anderen. Zo verzorgt hij elke week de tuin van Janny, die een paar straten verderop woont. Tijdswinst voor haar en betaalde bezigheidstherapie voor hem!

Tuinhulp Jan[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Boodschappen doen

Klusjes in huis

Hulp bij de computer

Hulp bij.............

U kunt ons altijd bellen

  • 06 00 000 000

Help ons een handje

Vergoedings-afspraak

Computerhulp

E-MAIL

  • seniorhulpdienst@hetnet.nl

Bezoekers

laatste keer vernieuwd :

  • 22 november 2007

Copyright 2002-2018